Azure functions automatiseert facturatie van prestaties!

Één van onze klanten kwam naar ons toe met de vraag of we de facturatie van hun uur-prestaties konden optimaliseren. Tot voorheen nam dit maandelijks ettelijke uren in beslag om elke tijdsregistratie per klant per tarief over te brengen naar het facturatiesysteem met bijhorende verantwoording per timelog. Door de API's van het tijdsregistratiesysteem te combineren […]

Lees meer
Website met reservatiesysteem - Yoga with Taylor

Ident-IT kreeg de kans om de website van Lime Tree Island onder handen te nemen en in een nieuw jasje te stoppen. We zijn trots Yoga with taylor te mogen lanceren met een minimalistisch design en een volledig functioneel online reservatie systeem voor de Yoga lessen en workshops! Benieuwd? Neem snel een kijkje op de […]

Lees meer
Website Brouwerij Haeseveld

Om het verhaal van Brouwerij Haeseveld te versterken bouwden wij een website rond de branding en de verhalen van het merk. Waar vroeger een oud vervallen gebouw stond, bloeit nu een prachtige zaak met een brouwerij, feestzaal en bierhuis!

Lees meer
Website voetbalclub S.K. Lochristi
Lees meer
Blijvende netwerkinstallatie Chaflo&Co

Bij wijnrestaurant Chaflo&Co installeerden we een stabiel en betrouwbaar netwerk. Hiervoor maakten we gebruik van drie WiFi toegangspunten. Hierdoor kunnen zowel de klanten als het personeel door middel van hun mobiele kassasysteem overal probleemloos het netwerk gebruiken.

Lees meer
Eindejaarsflyer Time2Wine

Time2Wine kondigt elk jaar haar promoties aan voor de eindejaarsperiode. Dit jaar wilden ze net iets meer doen, Ident-IT ontwierp en drukte daarom deze flyer.

Lees meer
Website Brouwerij Haeseveld

Brouwerij Haeseveld vestige zich op de site van een oude bloemisterij op de grens van Destelbergen en Gent. Om de afbraak en heropbouw van dit historische pand in beeld te brengen kwam de zaakvoerder bij ons aankloppen.

Lees meer
Tijdelijke camerabewaking

Voor een evenementenbureau leverden wij tijdelijke camerabewaking op voor een van hun evenementen. Wij brachten alles in orde voor de camerabewaking zoals een intern netwerk, externe toegang en alles om in orde te zijn met de privacywetgeving.

Lees meer
Website Seascouts Nieuwpoort
Lees meer
Webshop Pachandelle

Voor Pachandelle ontwikkelde Ident-IT een webshop voor het verkopen van de schoonheidsproducten die gebruikt worden in het salon. Daarnaast bouwden we ook de optie in om cadeaubonnen te verkopen voor de website en voorzien we de website van een reservatiesysteem voor het schoonheidssalon.

Lees meer
Website Bavohoeve

Ident-IT ontwierp de website en huisstijl, inclusief logo voor brasserie Bavohoeve.

Lees meer
Website Lime Tree Island

Lime Tree Island koos Ident-IT om mee te gaan in hun avontuur als yoga school. Ident-IT ontwierp de website van Lime Tree Island en bouwde een reservatiesysteem.

Lees meer

Get in touch.

Hebben we uw interesse gewekt of zit u nog ergens met vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 
We staan u graag te woord!
Neem contact met ons op

Contacteer ons.

Ident-IT: +32 9 395 15 17
Burgstraat 64, 9070 Destelbergen
Ident-IT bv - BTW: BE0731 840 452
© Ident-IT bv 2024 - Alle rechten voorbehouden