Eindejaarsflyer Time2Wine.

Time2Wine kondigt elk jaar haar promoties aan voor de eindejaarsperiode. Dit jaar wilden ze net iets meer doen, Ident-IT ontwierp en drukte daarom deze flyer.

De vereiste was een flyer die goed aanvoelde en in het oog sprong. Ident-IT koos daarom voor een zwaarder papiersoort met een combinatie van een glanzende en matte afwerking. 

Door te werken met deze combinatie voelt en oogt de flyer zeer 'premium' aan. 
Website met reservatiesysteem - Yoga with Taylor

Ident-IT kreeg de kans om de website van Lime Tree Island onder handen te nemen en in een nieuw jasje te stoppen. We zijn trots Yoga with taylor te mogen lanceren met een minimalistisch design en een volledig functioneel online reservatie systeem voor de Yoga lessen en workshops! Benieuwd? Neem snel een kijkje op de […]

Lees meer
Website Brouwerij Haeseveld

Om het verhaal van Brouwerij Haeseveld te versterken bouwden wij een website rond de branding en de verhalen van het merk. Waar vroeger een oud vervallen gebouw stond, bloeit nu een prachtige zaak met een brouwerij, feestzaal en bierhuis!

Lees meer
Website voetbalclub S.K. Lochristi
Lees meer

Get in touch.

Hebben we uw interesse gewekt of zit u nog ergens met vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 
We staan u graag te woord!
Neem contact met ons op

Contacteer ons.

Rob: +32 479 41 54 11
Shawn: +32 498 47 46 74
Tim: +32 476 64 10 80
Burgstraat 64, 9070 Destelbergen
Ident-IT V.O.F - BTW: BE0731 840 452
©Ident-IT V.O.F. 2022 - Alle rechten voorbehouden