Bij wijnrestaurant Chaflo&Co installeerden we een stabiel en betrouwbaar netwerk. Hiervoor maakten we gebruik van drie WiFi toegangspunten. Hierdoor kunnen zowel de klanten als het personeel door middel van hun mobiele kassasysteem overal probleemloos het netwerk gebruiken.

Om de veiligheid te verbeteren zorgden we ervoor dat het netwerk in drie delen werd opgesplitst. Op die manier zorgen we ervoor dat de kritieke systemen, zoals kassa, alarm en camerabewaking afgeschermd blijven van het personeels- en gastennetwerk. Aan het gastennetwerk werd een extra laag van beveiliging toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat klanten 'met slechte bedoelingen' niet over de mogelijkheid beschikken om de goede werking van het netwerk te belemmeren.

Chaflo&Co koos ervoor om de netwerkinstallatie te huren op lange termijn. Daarom doen wij een wekelijkse remote check-up van alle apparatuur om een goede werking te garanderen. Blijkt er een apparaat niet te functioneren zoals het hoort, dan vervangen wij dit apparaat gratis.

Heeft u ook interesse in netwerkhuur op lange termijn voor uw zaak? Twijfel niet om contact met ons op te nemen en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!
Contacteer ons vrijblijvend!
Azure functions automatiseert facturatie van prestaties!

Één van onze klanten kwam naar ons toe met de vraag of we de facturatie van hun uur-prestaties konden optimaliseren. Tot voorheen nam dit maandelijks ettelijke uren in beslag om elke tijdsregistratie per klant per tarief over te brengen naar het facturatiesysteem met bijhorende verantwoording per timelog. Door de API's van het tijdsregistratiesysteem te combineren […]

Lees meer
Website met reservatiesysteem - Yoga with Taylor

Ident-IT kreeg de kans om de website van Lime Tree Island onder handen te nemen en in een nieuw jasje te stoppen. We zijn trots Yoga with taylor te mogen lanceren met een minimalistisch design en een volledig functioneel online reservatie systeem voor de Yoga lessen en workshops! Benieuwd? Neem snel een kijkje op de […]

Lees meer
Website Brouwerij Haeseveld

Om het verhaal van Brouwerij Haeseveld te versterken bouwden wij een website rond de branding en de verhalen van het merk. Waar vroeger een oud vervallen gebouw stond, bloeit nu een prachtige zaak met een brouwerij, feestzaal en bierhuis!

Lees meer

Get in touch.

Hebben we uw interesse gewekt of zit u nog ergens met vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 
We staan u graag te woord!
Neem contact met ons op

Contacteer ons.

Ident-IT: +32 9 395 15 17
Burgstraat 64, 9070 Destelbergen
Ident-IT bv - BTW: BE0731 840 452
© Ident-IT bv 2024 - Alle rechten voorbehouden