Bizz.

Heeft u al gehoord van de moderne werkplek? Ident-IT navigeert u richting de werkplek van morgen en voorziet moderne oplossingen via de Microsoft 365 Suite. We analyseren uw business processen en bekijken waar er optimalisaties en automatisaties mogelijk zijn via low code apps van het Microsoft Power Platform.

Modern Workplace.

Ident-IT tilt uw huidig IT-landschap naar een hoger niveau dankzij Microsoft 365 Business Premium! 

Business software & rapportering.

Kassasystemen, internet radio/streaming, een afgeschermd bezoekersnetwerk, ... Een veilig en stabiel netwerk in uw horeca zaak is een evidentie, toch? We nemen deze zorgen graag van u weg! Ident-IT tekent een performant gescheiden netwerk uit en implementeert dit voor u. Zo blijven uw bezoekers geconnecteerd zonder te interfereren met uw kassasystemen en betaalterminals! 

Backup van uw bestanden en online omgeving.

Backups van uw bestanden worden elke dag belangrijker, dit voor zowel offline resources zoals servers, NAS-en, storage containers, ... maar ook voor cloud resources zoals Sharepoint, OneDrive en Exchange (e-mail)!

Get in touch.

Hebben we uw interesse gewekt of zit u nog ergens met vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 
We staan u graag te woord!
Ready to talk?

Contacteer ons.

Ident-IT: +32 9 395 15 17
Sportstraat 2A, 9230 Wetteren
Ident-IT bv - BTW: BE0731 840 452
© Ident-IT bv 2024 - Alle rechten voorbehouden