Connect.

Ident-IT Connect beschouwen wij als onze overkoepelende pilaar binnen onze diensten. Als One-Stop IT-partner voorzien wij uw event/bedrijf van alle nodige IT infrastructuur. Van wifi- en servernetwerk tot uitgebreide Cloud diensten. Ook op vlak van materiaal bieden wij u de beste oplossing aan.

KMO's.

Door de steeds veranderende IT-markt is het voor KMO's moeilijker dan ooit om de correcte en future-ready oplossingen in te zetten voor de werkplek van morgen. Ident-IT neemt deze kopzorg van u weg door uw bedrijfsnetwerk klaar te maken voor de zogenaamde 'Modern Workplace'. 

Horeca.

Kassasystemen, internet radio/streaming, een afgeschermd bezoekersnetwerk, ... Een veilig en stabiel netwerk in uw horeca zaak is een evidentie, toch? We nemen deze zorgen graag van u weg! Ident-IT tekent een performant gescheiden netwerk uit en implementeert dit voor u. Zo blijven uw bezoekers geconnecteerd zonder te interfereren met uw kassasystemen en betaalterminals! 

Events.

Een tijdelijk netwerk voor uw bezoekers en/of uw kassasysteem?
Tijdelijke veilige netwerken

Onderwijs.

Wifi op scholen worden elke dag belangrijker. Ontdek
Wifi As A Service (WaaS)

Get in touch.

Hebben we uw interesse gewekt of zit u nog ergens met vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 
We staan u graag te woord!
Ready to talk?

Contacteer ons.

Ident-IT: +32 9 395 15 17
Sportstraat 2A, 9230 Wetteren
Ident-IT bv - BTW: BE0731 840 452
© Ident-IT bv 2024 - Alle rechten voorbehouden