Webdesign


Vloeiende gebruiksvriendelijke websites. Dat is waar Ident-IT voor staat. We streven ernaar elke website zo clean mogelijk te houden, zodat het gebruiksgemak en beheerder zo eenvoudig mogelijk blijft. Al onze websites zijn op maat gemaakt en voorzien van een eigen ontworpen back-office. Dit zorgt ervoor dat u op een eenvoudig manier zelf uw website kan beheren.

Laat woorden u niet overtuigen, neem een kijkje in ons portfolio

Hoe gaan we te werk?


1

"Bezint eer gij begint"
Gedurende dit eerste gesprek luisteren wij naar uw verhaal. Zaken zoals het ontwerp, de inhoud, deadline, ... komen hier aan bod.
Goede communicatie staat aan de basis van een succesvolle website.

2

"Look & feel"
Tijdens stap 2 tekenen wij een wireframe uit van uw website. Zo heeft u een eerste idee van hoe uw website er zal uitzien. 
We voorzien voldoende feedback momenten zodat de website volledig voldoet aan uw verwachtingen.

3

"Let's get to work"
In deze fase gooien we alle informatie bij elkaar en starten we met het bouwen van uw website. We zetten de wireframes om naar een echte website en voegen er een op maat gemaakte back-office aan toe.

4

"Finetuning your website"
Nadat het design en de werking van de website voldoet aan uw wensen, maken we hem search-engine klaar. Hiervoor maken we gebruik van de meest recente SEO-technieken. 
Want, een goede positie op google is cruciaal voor een goede website!

5

"3.. 2.. 1.. LAUNCH!"
Als de laatste aanpassingen achter de rug zijn is het tijd om de website online te zetten, uw mailboxen te configureren en u wegwijs te maken in onze eenvoudige back-office.

6

"Roger, do you copy?"
De eerste twee maanden na de lancering van de website zijn belangrijk! Daarom laten wij u niet aan uw lot over. Gedurende deze periode maken we graag tijd om eventuele aanpassingen door te voeren en foutjes weg te werken.

Onze back-office?Die werkt zo.


Onze in huis ontworpen back-office is het kloppend hart van uw site. Deze is zo opgebouwd dat u in één oogopslag alle belangrijke informatie over uw website ziet. U bepaalt dus zelf wat u al dan niet wilt zien. Alle verdere onderverdelingen zijn op maat gemaakt, zodat u zonder enige kennis van webdesign uw website eenvoudig kan beheren. Elke website die door ons werd ontwikkeld, is voorzien van dit controlepaneel.

Vraag een demo aan via ons contactformulier.

Wij ontwerpen uw digitale droom.

Wij streven ernaar uw digitale droom om te zetten in werkelijkheid. Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio.