Support.

On Demand

Bij elk probleem groot of klein, staan wij paraat! Of dit nu een uurtje of enkele dagen werk is, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Prepaid

Heeft u met regelmaat nood aan support? Dan kan u met prepaid support genieten van een voordeligere prijs zonder de maandelijkse verplichting.

Onderhoudscontract

In samenspraak wordt een maandelijkse overeenkomst afgesloten voor support aan de voordeligste prijs.

Computers.

Computers zijn in de meeste bedrijven een drijfveer van vernieuwing. Jammer genoeg is een ongeluk snel gebeurd! Of dit nu gaat over een defect toestel, een toestel dat verouderd is of een ongeluk. Wij, bij Ident-IT, beginnen meteen met het broodnodige: zorgen dat u terug aan de slag kan.

Als u vragen heeft over een lifecycle-plan voor uw huidige apparatuur of bestaande problemen wil wegwerken, dan kan u ons steeds contacteren via onderstaande informatie.

Telefonie.

Telefoniesystemen zijn een veelvoorkomend struikelblok in moderne organisaties. Met Ident-IT zorgen we dat ook deze systemen helemaal up-to-date zijn. Dit aan de hand van 3CX VOIP.

Ook wanneer het even niet mee zit, staan wij meteen paraat om al uw zorgen op te vangen. Heeft u problemen met uw huidige installatie of vragen in verband met een modernisering? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Printers.

Het voorbeeld bij uitstek van apparatuur die niet performant werkt wanneer u ze nodig heeft.

Ook hiervoor kan je ons steeds contacteren. Al na een simpel telefoontje starten wij het onderzoek naar de oorzaak en de oplossing.
Op deze manier kan u in een mum van tijd terug uw dagelijkse routine hernemen.

Get in touch.

Zit je met vragen en vind je het antwoord niet onmiddellijk terug op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact met ons op

Contacteer ons.

Rob: +32 479 41 54 11
Arno: +32 494 16 09 01
Shawn: +32 498 47 46 74
Burgstraat 64, 9070 Destelbergen
Ident-IT V.O.F - BTW: BE0731 840 452
©Ident-IT V.O.F. 2021 - Alle rechten voorbehouden