Security.

Camerabewaking

Beveilig uw gebouwen en domein met de camerabewaking van Ident-IT. Kijk tot een maand terug of kijk live. Donkere ruimtes? Geen probleem!

Toegangscontrole

Beperk de toegang tot verschillende aspecten van uw organisatie. Zowel fysieke als digitale beveiliging is mogelijk. U heeft de volledige controle.

Evenementen

Beveilig uw events met de tijdelijke camerabewaking van Ident-IT! Contacteer ons voor de beste prijs voor uw evenement, ongeacht de duurtijd.

Cybersecurity.

Het aantal gevallen van cybercriminaliteit stijgt in België elk jaar. Met enkele simpele stappen kan ook u uw bedrijf beschermen.

Ident-IT begeleidt u in het gebruiken van de correcte bescherming tegen de meest voorkomende vormen van cybercriminaliteit.

Beter voorkomen, dan genezen!

Back-ups.

De dag van vandaag is data meer relevant dan ooit. Of dit nu gaat over professionele of persoonlijke data, back-ups zijn onmisbaar.

Ident-IT helpt u met het uittekenen van een structuur volgens het 3-2-1 principe. Aan de hand hiervan raakt uw nooit meer dat ene bestand kwijt!

GDPR.

Sinds 2008 wordt het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers geregeld in de GDPR.

Alle bedrijven, overheidsdiensten, organisaties en instellingen die in Europa persoonsgegevens verwerken, gebruiken, registreren of bewaren, moeten voldoen aan deze richtlijn.

Ident-IT controleert of u voldoet aan alle standaarden en vermijdt op deze manier onnodige kosten.

Get in touch.

Zit je met vragen en vind je het antwoord niet onmiddellijk terug op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact met ons op

Contacteer ons.

Rob: +32 479 41 54 11
Arno: +32 494 16 09 01
Shawn: +32 498 47 46 74
Burgstraat 64, 9070 Destelbergen
Ident-IT V.O.F - BTW: BE0731 840 452
©Ident-IT V.O.F. 2021 - Alle rechten voorbehouden