Website Brouwerij Haeseveld.

Website Brouwerij Haeseveld

Om het verhaal van Brouwerij Haeseveld te versterken bouwden wij een website rond de branding en de verhalen van het merk. Waar vroeger een oud vervallen gebouw stond, bloeit nu een prachtige zaak met een brouwerij, feestzaal en bierhuis!

Lees meer
Website voetbalclub S.K. Lochristi
Lees meer
Blijvende netwerkinstallatie Chaflo&Co

Bij wijnrestaurant Chaflo&Co installeerden we een stabiel en betrouwbaar netwerk. Hiervoor maakten we gebruik van drie WiFi toegangspunten. Hierdoor kunnen zowel de klanten als het personeel door middel van hun mobiele kassasysteem overal probleemloos het netwerk gebruiken.

Lees meer
Eindejaarsflyer Time2Wine

Time2Wine kondigt elk jaar haar promoties aan voor de eindejaarsperiode. Dit jaar wilden ze net iets meer doen, Ident-IT ontwierp en drukte daarom deze flyer.

Lees meer
Website Brouwerij Haeseveld

Brouwerij Haeseveld vestige zich op de site van een oude bloemisterij op de grens van Destelbergen en Gent. Om de afbraak en heropbouw van dit historische pand in beeld te brengen kwam de zaakvoerder bij ons aankloppen.

Lees meer
Tijdelijke camerabewaking

Voor een evenementenbureau leverden wij tijdelijke camerabewaking op voor een van hun evenementen. Wij brachten alles in orde voor de camerabewaking zoals een intern netwerk, externe toegang en alles om in orde te zijn met de privacywetgeving.

Lees meer
Website Seascouts Nieuwpoort
Lees meer
Webshop Pachandelle

Voor Pachandelle ontwikkelde Ident-IT een webshop voor het verkopen van de schoonheidsproducten die gebruikt worden in het salon. Daarnaast bouwden we ook de optie in om cadeaubonnen te verkopen voor de website en voorzien we de website van een reservatiesysteem voor het schoonheidssalon.

Lees meer
Website Bavohoeve

Ident-IT ontwierp de website en huisstijl, inclusief logo voor brasserie Bavohoeve.

Lees meer
Website Lime Tree Island

Lime Tree Island koos Ident-IT om mee te gaan in hun avontuur als yoga school. Ident-IT ontwierp de website van Lime Tree Island en bouwde een reservatiesysteem.

Lees meer

Get in touch.

Zit je met vragen en vind je het antwoord niet onmiddellijk terug op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact met ons op

Contacteer ons.

Rob: +32 479 41 54 11
Arno: +32 494 16 09 01
Shawn: +32 498 47 46 74
Burgstraat 64, 9070 Destelbergen
Ident-IT V.O.F - BTW: BE0731 840 452
©Ident-IT V.O.F. 2021 - Alle rechten voorbehouden