Pachandelle


Pachandelle is een schoonheidssalon in Lochristi met online ambities. We sloegen de handen in elkaar om een degelijke webshop te bouwen. Onlang contacteerde Pachandelle me om een booking systeem te bouwen voor hun afspraken, na het nodige overleg heeft pachandelle een succesvol booking systeem.

Pachandelle.be - Hosted by Ident-IT

Lime Tree Island


Lime Tree Island is een organisatie die zich inzet om yoga aan de man te brengen, en dat niet alleen bij volwassenen. Lime Tree Island is gespecialiseerd in kinderyoga. Dit is een factor die zeker moest duidelijk zijn in de bouw van de website. Samen met Lime Tree Island hebben we gekozen voor een strak, maar kindvriendelijk design. De website beschikt over een nieuwbrief en blog module. Daarnaast werk de website met agenda om het lessenrooster online zichtbaar te maken.

Limetreeisland.be - Hosted by Ident-IT

Brasserie Bavohoeve


Brasserie Bavohoeve is een stijlvolle brasserie gelegen aan de moervaart te mendonk. Ident-IT stond in voor het ontwerp van de huisstijl, logo en website.

Bavohoeve.be - Hosted by Ident-IT

Seascouts Nieuwpoort


Een website met communicatie via beeldmateriaal en bestanden die centreaal staat. Ident-IT ontwikkelde een eenvoudig beheersysteem waardoor de website door eender wie makkelijk aangepast kan worden.

Seascouts-nieuwpoort.be - Hosted by Ident-IT

Wij ontwerpen uw digitale droom.

Wij streven ernaar uw digitale droom om te zetten in werkelijkheid. Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio.